RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Машина для вбивства: з'явилися нові подробиці про кілера співака Михайла Круга

Колишній кілер банди "Тверські вовки" Олександр Агєєв, який, за неофіційними даними, зізнався в участі у вбивстві російського співака Михайла Круга, вбив двох співкамерників в колонії для довічно засуджених.

Про це з посиланням на джерела в слідстві повідомляє "Московський комсомолець".

Агєєв відбуває покарання в колонії ІК-18, відомій як "Полярна сова".

"Він як машина для вбивства, здоровенний качок, придушив їх", - сказав співрозмовник видання. За його словами, вчинені Агєєвим убивства співкамерників загальмували заходи слідства по справі про вбивство Круга, які могли завершитися на місяць раніше.

Агєєв, зі слів співрозмовника газети, в ході слідчого експерименту в будинку співака "дав повний розклад" і заявив, що в Круга насправді стріляв не він, а інший член "Тверських вовків" Дмитро Веселов, якого вбив ще один учасник банди Олександр Осипов , також довічно засуджений. За даними джерела, 8 серпня планується перевірити показання Агєєва з Осиповим - той буде показувати, де вбивав Веселова і куди викинув пістолет, який так і не був знайдений.

В цей же день, за даними ЗМІ, Слідчий комітет РФ збирається відзвітувати про розкриття вбивства Круга.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", поліція встановила можливих вбивць відомого кримінального авторитета Олексія Петрова на прізвисько "Петрик", вбитого 1 серпня в Запоріжжі на власному приватному дворі.