RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Поклонська похвалилася "зустріччю" з померлим святим: мережу розсмішило відео

Так звана "депутат" Державної Думи РФ Наталія Поклонська розповіла, як святий Лука Кримський нібито вилікував її від хвороби уві сні.

Екс-прокурор записала відповідний відеоролик.

За її словами, після операції у неї почалися "певні ускладнення", проте уві сні святий нібито наклав на її рану мазь, і та відразу зажила.

"Звичайно, будь-яка людина б, напевно, переживала, бо це і біль, і страх. Незрозуміло, чим закінчиться хвороба. Так ось, я одного разу, помолившись нашому святителю Луці перед сном, поклала поруч його книгу з його зображенням і лягла спати, заснула. Уві сні мені приходить святитель Лука, немов наяву, сідає поруч на ліжко і каже: "Не бійся, це я, я прийшов, я тебе полечу". І він на рану, де була операція і сталося загноєння, наклав мені мазь. У мене відразу ж уві сні пройшла ця біль. Я прокинулася, вмилася, і у мене все пройшло", - розповіла Поклонська.

Користувачі зі скепсисом поставилися до заяв "депутата" Держдуми.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в мережі з'явилося фото екс-прокурора окупованого Росією Криму та незаконно обраного від Криму депутата Держдуми РФ Наталії Поклонської в паранджі.