RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Вбивство путінського полковника в Москві: з'явилося фото жертви і дані про злочинця

У Слідчому комітеті РФ прийняли рішення опублікувати фото вбитого в Москві полковника Владислава Капустіна.

Про це йдеться в публікації видання "РИА-Новости" на каналі в Telegram.

Згідно з повідомленням ЗМІ, він був убитий холодною зброєю біля прохідної відомства. В цей день перед вбивством він планував провести прийом скарг у громадян.

Слідчі вказують, що відповідну справу вже відкрито, а нападник затриманий. Вказується, що вбивця перебуває на обліку в психоневрологічному диспансері. У СК зазначили, що він при затриманні проявив "неадекватність поведінки", в зв'язку з цим запланована експертиза щодо його психічного стану.

"В ході первинного спілкування затриманий виявив неадекватність поведінки, в зв'язку з чим в самий найближчий час буде проведена психолого-психіатрична експертиза для визначення його психічного стану", - повідомили в СК.

Пізніше у пресі з'явилися докладні відомості про затриманого. Відзначається, що він - житель Санкт-Петербурга Сергій Григор'єв. Раніше він публічно погрожував російській владі та правоохоронцям за їх "занадто м'яку" позицію по відношенню до боротьби зі СНІДом.

"На його сторінці викладено щось на зразок маніфесту, в якому Сергій доводить, що в психлікарню людей забирати не можна. У всякому разі, його особисто. На сторінці ПНД №9 Невського району, де спостерігався Григор'єв, їм викладені погрози на адресу поліції", - зазначається в публікації Mash.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Москві вчинили збройний напад на співробітника центрального апарату СК РФ Владислава Капустіна, який від отриманих травм помер.