RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Бабусі були в шоці: на російському ТБ стався пікантний конфуз

У російському місті Новомічурінськ на місцевому телеканалі глядачі замість однієї з програм побачили порнографічний фільм.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на "Комсомольську правду".

Інцидент стався 14 жовтня. На одному з місцевих каналів повинні були показувати програму "Місце зустрічі" з федерального телеканалу НТВ. Однак замість цього був продемонстрований фільм, як повідомляється, певної канадської порностудії.

"У мене бабуся очманіла від побаченого. Подзвонила, викликала мене з роботи. Так, вона не помилилася, жорсткіше фільмів я не бачив", - каже місцевий житель.

За словами хлопця, фільм йшов близько години. В цей час він нібито телефонував директору каналу, але той лише посміявся, мовляв, такого бути не може.

У коментарі журналістам гендиректор ТОВ "ТелеМаг" Олександр Чупринін пояснив ймовірні причини інциденту.

"Просто під час роботи ресивер переключився, оскільки сигнал йде з одного супутника. Проводилися профілактичні роботи, то чи провід зачепили, то чи ще щось... Просто НТВ і ТНТ найближчим часом із супутників йдуть, і проводилися експерименти з питання можливості прийому сигналу з інших супутників", - зазначив Чупринін.

Він також спростував твердження телеглядачів про те, що фільм йшов близько години: "Місцеві можуть багато говорити, але наскільки я в курсі, близько 10-15 хвилин був збій".

У соціальних мережах інцидент викликав хвилю жартів.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", російський священик на телебаченні заявив про те, що спілкувався з Чарльзом Дарвіном і переконав того відмовитися від своєї теорії еволюції.