RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Щось пішло не так: в мережі сміються над пам'ятником в Москві екс-прем'єру Примакову

У вівторок, 29 жовтня в Росії відзначали 90-річні з дня народження колишнього прем'єра, глави зовнішньої розвідки і МЗС Євгена Примакова, який помер в червні 2015 року. На честь ювілею перед будівлею МЗС був відкритий пам'ятник.

Мер Москви Сергій Собянін написав в Twitter, що в церемонії взяв участь президент РФ Володимир Путін. Також він поділився фотографіями.

"У Москві відкрили пам'ятник Євгену Примакову, винахіднику "палестинського народу" і спонсору арабського тероризму. Пам'ятник дивиться на МЗС - чи не відхилився він від курсу? Ні, не відхилився!", - написав у Facebook один з коментаторів.

"Ніяк не схожий на Примакова пам'ятник, який тепер навічно стоятиме в Москві. Ну, просто, як дві краплі води на паровоз!", "Хороший пам'ятник, в найкращих традиціях бандитських надгробків 90х. Хитрий, гордовитий і владний царедворець отримав рівно те, чого заслуговував", "Перший радянський скульптор Франгулян, який зліпив урочисто відкритого Путіним Примакова, нагадує нам, що майже все радянське мистецтво не мало до мистецтва ніякого відношення", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", після смерті Примакова його назвали вчителем і ідейним натхненником нинішнього режиму в Росії.

Раніше мережі вразили фото дивного пам'ятника Леніну в Донецьку.