RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Приймав гостей з трупом: спливли шокуючі подробиці про професора, що убив студентку в Росії

Професор Олег Соколов, якого в суботу, 9 листопада, затримали в Санкт-Петербурзі (Росія) з розчленованим тілом студентки, на наступний день після вбивства влаштував вечірку в квартирі з покійницею і планував самогубство в образі Наполеона.

Про це повідомляє інформаційний Telegram-канал Hue.

Як повідомляє канал, загибла 24-річна Анастасія Єщенко була не просто випускницею професора Соколова і співавтором його наукових робіт, але і жила разом з ним. Причиною вбивства стала сварка через ревнощі.

"Після вбивства він сховав тіло в квартирі. Ну, це не кінець світу, а ось зараз буде спека: на наступний день приймав там гостей. В суботу вирішив позбутися трупа, купив ножівку і почав пиляти ноги. Щоб впоратися з відразою до свого жахливого вчинку, вчений багато пив (ну це просто будні в Росії). Пізніше він намагався викинути в річку відрубані руки, але впав у воду разом з рюкзаком, де були відрізані частини тіла", - описує подробиці жахливого випадку інформаційний канал.

За даними каналу, Олег Соколов планував після убивства Анастасії Єщенко вчинити суїцид в образі Наполеона в Петропавлівській фортеці на очах у туристів

"Свій вчинок і причини він хотів описати в листі, яке повинно було бути при ньому в момент смерті. Також він підготував (так, хотів підготувати, але не встиг) заповіт, який повинен був би залишатися вдома", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", викладач університету Олег Соколов, який розчленував студентку, був нагороджений президентом Франції.