RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

У Росії десятки авто провалилися під лід: з'явилося вражаюче відео

На острові Руський у Приморському краї (Російська Федерація), в бухті Воєвода поруч з Владивостоком, під час масової зимової риболовлі пішло під лід понад три десятки автомобілів.

Про це повідомили в Telegram-каналі Life shot.

"Місцеві мужики масово вирішили половити рибу і на своїх позашляховиках виїхали прямо на застиглу гладь затоки в бухті Воєвода. А потім не знайшли нічого кращого, як припаркуватися всім в одному місці. У підсумку лід не витримав такого навантаження і тріснув", - сказано в повідомленні

На відео з місця інциденту, опублікованого на YouTube, видно людей і приховані під водою машини. "Десятка три машин. Поспішайте! Комусь вже немає сенсу поспішати", - коментує подію автор ролика.

За даними Головного управління МНС Росії у Приморському краї, надійшло 45 повідомлень про потоплені автомобілі, деякі з яких провалилися тільки частково. Ніхто з водіїв під час пригоди не постраждав.

Як повідомляв "Апостроф", раніше у Владивостоці (Росія) під час виконання трюку на тросі повітряна гімнастка Олена Парафіяльна помилилася і звалилася вниз з висоти 6 метрів.