RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.15
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

15 квітня

Всі новини

Путін похвалився "проривом" з озброєнням Росії і пригрозив світові

Виступаючи зі щорічним посланням Раді Федерації президент Росії Володимир Путін повідомив про наявність новітньої російської зброї, яку іншим країнам тільки належить створити.

Пряму трансляцію звернення, яке закріплене конституцією РФ як обов'язок президента, проводили в середу, 15 січня, о 11.00 за київським часом російські телеканали.

У своєму виступі президент РФ Володимир Путін завуальовано пригрозив світу новітніми російськими ракетами, зазначивши, що вперше Росія нікого не доганяє, а навпаки - іншим країнам доведеться наздоганяти Росію.

"Обороноздатність країни забезпечена на десятиліття вперед. Хоча і тут нам не можна спочивати на лаврах і розслаблятися. Треба йти вперед, уважно спостерігаючи і аналізуючи те, що відбувається в цій сфері в світі, розробляти польові комплекси і системи майбутнього покоління", - сказав Путін.

При цьому Путін висловив свою думку про ситуацію на Близькому Сході, зазначивши що для миру і безпеки в цьому регіоні важливою є роль ООН і п'ятьох ядерних держав, в тому числі Росії.

"Росія відкрита до діалогу", - підкреслив російський президент.

Як повідомляв "Апостроф", в суботу, 11 січня, канцлер Німеччини Ангела Меркель провела переговори з Володимиром Путіним з приводу ескалації ситуації на Близькому Сході.