RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Свято на кладовищі: мережі повеселило відео Путіна з пенсіонерами та дітьми

Мережі розбурхало відео з російським президентом Володимиром Путіним, який на кладовищі розмовляв із людьми так, ніби прийшов на святковий мітинг.

Відео оприлюднив Дмитро Смирнов у Twitter.

18 січня Володимир Путін приїхав на Піскарьовське меморіальне кладовище у Санкт-Петербурзі, де поховані містяни, що загинули під час блокади Ленінграду у роки Другої світової війни. Там він поклав квіти до меморіалу "Батьківщина-Мати".

Щоправда, Путін поводився із людьми, які прийшли вшанувати пам'ять загиблих, так, ніби містяни зібралися на святковий мітинг. Він ходив між людей (у більшості своїй це були пенсіонери та їх малі онуки) й повторював: "Зі святом вас! Зі святом". Путін також заради красивої картинки привітав зі "святом" і маленького хлопчика на руках у чоловіка.

Нагадаємо, що у РФ і справді пам'ятна дата - 77-ма річниця прориву блокади Ленінграду. Але цю подію не можна назвати святковою, адже щонайменше 420 тисяч мирних мешканців міста загинули. Більше того, на Піскарьовському кладовищі похований Віктор - брат російського президента, який загинув 1942 року дитиною. Користувачі мережі дивуються, яке свято в такому разі мав на увазі Путін.

Як писав "Апостроф" раніше, новий уряд Російської Федерації буде робити все, щоб вичавлювати з економіки гроші для того, що президент Росії Володимир Путін називає "новими державними проектами". Саме по цьому перспективи оновленого уряду можна вважати сумними. Це ще більше занурить країну в минуле і зробить її схожою на СРСР.