RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

У Москві з готелю госпіталізували громадян Китаю: підозрюють коронавірус

25 січня в Войківському районі Москви, столиці Росії, куди вже встиг дістатися коронавірус, з готелю до лікарні госпіталізували сімох громадян Китаю з підозрою на це смертельне захворювання.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Вони приїхали до Москви у складі туристичної групи із 20 чоловік. Раптово відчули себе зле - поскаржилися на високу температуру, лихоманку та головний біль. Їх помістили в інфекційне відділення найближчої лікарні. Зараз медики проводять усі необхідні дослідження, аби впевнитися, що мають справу саме з атиповою пневмонією.

Тим часом інші туристи, що оселилися в готелі "Арт Москва Войківська", почувають себе добре. Готель працює у звичайному режимі.

Як писав "Апостроф" раніше, небезпечний коронавірус з Китаю, який дістався вже й до Росії, 22 січня вклав на лікарняне ліжко ще двох людей в Санкт-Петербурзі. Обидва чоловіки прилетіли в аеропорт Пулково з Китаю. Один із хворих проживає в КНР постійно. Він відчув себе погано ще в літаку і після приземлення прийшов в медпункт зі скаргами на високу температуру.