RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Медики розбігалися з криками: в Росії чоловік з Китаю викликав паніку в лікарні

Житель російського міста Уфа, який прилетів з Китаю, нібито викликав переполох в місцевій лікарні, а медики там відмовилися брати у нього аналізи.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Як стверджується, 27-річний чоловік на ім'я Ілля прибув з Пекіна, де пропрацював більше восьми місяців. За порадою родичів він відправився в лікарню, щоб здати аналізи на коронавірус. Однак місцеві медики відмовилися навіть відкривати йому двері і відправили "у іншу будівлю".

"Спочатку син пішов в будівлю, де здаються аналізи. Він простий хлопець, з ходу на весь коридор заявив, що він прилетів з Пекіна і йому б здати аналізи, щоб виключити коронавірус. Медперсонал відразу ж "розчинився", і з криками його відправили в приймальний покій лікарні", - розповів батько хлопця Владислав.

Однак і в іншій будівлі оглядати або опитувати Іллю не стали. За словами Владислава, жінка-лікар відсторонилася від сина, коли той повідомив їй про мету візиту, і швидко ретирувалася в дальній кабінет. Іллю відправили додому, причому використовувати для цього парадні двері не дозволили.

"Розмова у них проходила через весь коридор і за закритими дверима. Медики не стали до нього навіть наближатися, а тільки кричали, що це все дурниця, і сказали: Все, йди, чорний хід там", - пояснив Владислав.

Докладніше про загрозу китайського коронавірусу читайте в матеріалі "Апострофа": Коронавірус вже вбив понад 1000 осіб: що зараз відбувається.