RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.15
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

"Останній ривок" Кремля: в Україні вказали на цікавий момент з інтерв'ю Суркова

Владислав Сурков, що дав недавно інтерв'ю, був звільнений з посади помічника президента РФ у зв'язку з тим, що провалив роботу по Україні.

Таку думку висловив військово-політичний оглядач Олександр Коваленко.

"Є в техніці такий термін: @фіналізація процесу@, який означає його фактичне закінчення, найчастіше з чищенням не потрібного сміття в даних. Судячи з усього, Суркова саме "фіналізували", а його інтерв'ю, зауважте, не серйозному ЗМІ, а своєму ж колишньому багаторічному підлеглому це якесь "підведення підсумків". в якому сенсі? Мінімізувати або іншими словами показати, що робота по Україні провалена не через нього особисто, ну і планів на майбутнє "намалювати" неміряно, таке в Росії люблять і вміють, а що вони потім не виконуються справа вторинна", - читає оглядач.

Він також прийшов до висновку, що Україні з боку Росії варто очікувати чергового "ривка".

"Якщо читати (інтерв'ю - ред) "між рядків", то можна зробити досить цікаві висновки: самій Росії стало досить важко нести тягар розв'язаної нею "третьої світової гібридної війни", і в головах "кремлівських небожителів" починає дозрівати ідея: "спробувати хоча б забрати вже вкрадене": Абхазію, Південну Осетію, Крим, Донбас і так далі. Але хочеться більшого, і саме тому варто очікувати, можливо, "останнього ривка" Кремля щодо України, Білорусі, Молдови та Грузії, так що легко нам точно не буде. Правда "шторм" цей - вщухає, тому віримо: впораємося. Як там Сурков сказав: "... України немає поки. Але з часом вона все-таки буде. Хохли хлопці вперті, вони зроблять", помилочка вийшла, Україна була, є і буде, хоче хто-небудь цього чи ні", - зазначив Коваленко.

Читайте також матеріал "Апострофа" - Росія не зможе повернути Донбас на своїх умовах, але у Путіна ще є два варіанти.