RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Дякуємо, що кинули нас помирати: росіяни записали гнівне звернення до Путіна через коронавірус, відео

В мережі з'явився емоційний ролик в якому росіяни "дякують" президенту РФ Володимиру Путіну за те, що він кинув ситуацію з короновірусом в країні з напризволяще.

Коронавірус вбив 71 тисячу осіб: що відбувається в Україні і світі (оновлюється)

Відео опубліковано в YouTube.

На тлі лікарняних палат в жахливому стані і вимушених лікуватися в таких умовах літніх росіян, голос за кадром "дякує" Путіну за те, що він до останнього відкладав введення карантину.

"Дякую, що допомагаєте Італії, забувши про Росію. Спасибі, що відправляєте допомогу одній з найбагатших країн Європи, забувши про лікарні Саратова, Воронежу, Пермі та інших міст нашої Росії. Спасибі, що завантажили гуманітаркою літак в США, але забули відправити медичні маски в лікарні Астрахані і Тверь", - йдеться в ролику.

З іншого боку, Путіну пригадують і інші "благодіяння" - нові податки на тлі масового закриття виробництв і торговельних залів і 20 років "стабільності" на нафтовій голці.

"Спасибі, від усіх нас. Дай вам Бог здоров'я і довголіття. Вони вам знадобляться, коли вам доведеться відповідати перед судом за всі ті злочини, які ви робите 20 років поспіль. Спасибі!", - резюмує автор ролика.

Як повідомляв "Апостроф", в Росії в екстреному порядку будують лікарні для хворих на коронавірус. В країні кожен день фіксують близько 500 випадків зараження.