RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Російський політик розповів, що твориться в московських лікарнях у зв'язку з коронавірусом

Колишній член Громадської палати Російської Федерації, лідер руху "Громадянська солідарність" Георгій Федоров, який відчув симптоми коронавірусу і звернувся за медичною допомогою, назвав ситуацію в лікарнях Москви близькою до катастрофічної.

Три типу коронавірусу і "пекло" в США: що відбувається в Україні і світі (оновлюється)

Про це російський політик написав на своїй Facebook-сторінці.

"Приймальний покій забитий хворими, причому у більшості однакові симптоми. Майже у всіх пневмонія різного ступеня тяжкості. Швидкі під'їжджають кожні 5-7 хвилин. Люди різного віку і національностей. Реально при мені привезли кілька важких стареньких, яких відправляли відразу в реанімацію", - зазначив він.

За словами Федорова, медичний персонал і лікарі працюють, як на війні.

"Це просто якийсь божевільний конвеєр з хворих людей. Мені зробили мазок на КВ19 та інші аналізи десь через годину. Причому більшість людей кашляють і видно, що всі з температурами. Всіх складають в загальні палати. Місць мабуть вже під зав'язку" , - підкреслив політик.

Після консультації з лікарем Федоров, у якого температура тримається в межах близько 38 градусів, прийняв рішення не займати ліжко в лікарні, а відправитися лікуватися додому. Результати його тесту на коронавірус поки невідомі.

Як раніше повідомляв "Апостроф", в Ленінградській області (РФ) чоловік, який називав себе мандрівником і "філософом добровільної простоти", самоізолювався в лісі і помер від отруєння.