RU  UA  EN

Субота, 22 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 червня

Всі новини

Сотні хворих, багато без симптомів: коронавірус атакував армію Путіна

Під час суцільного тестування в Збройних cилах Російської Федерації в період з березня по 26 квітня зараження коронавірусом було виявлено у 874 військовослужбовців.

Справжня "битва" ще попереду: як змінюється ситуація з коронавірусом в Україні та світі (оновлюється)

Про це сказано в інформаційному бюлетені Міністерства оборони РФ.

У повідомленні говориться, що всі військовослужбовці з позитивними результатами тестування знаходяться під постійним наглядом військових медиків. Четверо з них перебувають у важкому стані, у тому числі один хворий - на штучній вентиляції легенів. У стані середньої тяжкості - 15 осіб, інші - без симптомів захворювання.

Більшість заражених коронавірусом (379 осіб) знаходяться на самоізоляції будинку. Решта проходять лікування в госпіталях Міноборони Росії, в ізоляторах за місцем служби і в лікувальних установах системи цивільної охорони здоров'я.

Тим часом, за даними командування Медичних сил Збройних Сил України, в українській армії станом на 07:00 28 квітня всього 53 людини хворіє на гостру респіраторну хворобу COVID-19, викликану коронавірусом SARS-CoV-2. За період пандемії одужало 18 осіб і було 2 летальних випадки. За минулу добу зареєстровано 9 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

На ізоляції (в тому числі самоізоляції) знаходиться 367 військовослужбовців ЗСУ.

Як повідомляв "Апостроф", в Росії продовжує стрімко зростати число заражених коронавірусом. За останню добу, 27 квітня, тут офіційно зареєстровані 6411 нових випадків