RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

У Росії медсестра в коронавірусній лікарні шокувала пацієнтів "пікантним" нарядом: фото

У російському місті Тула, в обласній лікарні медсестра через спеку з'явилася в палаті з хворими в захисному халаті, надітому на нижню білизну.

Відповідне фото опублікували "Тульські новини".

Повідомляється, що дівчина вирішила зняти одяг тому, що в захисному костюмі занадто жарко. Крім того, вона не розраховувала, що він буде настільки сильно просвічуватися.

Місцеві чиновники з Міністерства охорони здоров'я відреагували на опубліковане фото і застосували до медсестри дисциплінарне стягнення.

"За фактом недотримання вимог до медичного одягу співробітником Тульської обласної клінічної лікарні МОЗ повідомляє, що до медсестри інфекційного госпіталю, яка порушила дані вимоги, застосовано дисциплінарне стягнення у вигляді зауваження", - повідомляє регіональний МОЗ.

З персоналом лікарні провели "роз'яснювальну бесіду" і затребували дотримуватися "вимог до санітарного одягу і зовнішнього вигляду".

У той же час, в коментарях до новини багато хто виправдовує дівчину.

"Спробуйте походити в таких костюмах хоча б годину, подивлюся я на вас, як ви заспіваєте", "Молодець! А те що людям допомагає і своїм життям ризикує, за це ніхто і спасибі не скаже! А як догана так відразу!", " Ось ви самі одягніть все екіпірування і цілий день проходьте в ньому. Думаю, вас всіх хвилин на 15 вистачить", - пишуть користувачі.

Як раніше повідомляв "Апостроф", медсестра, яка працювала з хворими COVID-19 в підмосковній Комунарці (Російська Федерація), розповіла, що медичний персонал залишили без обіцяних доплат.