RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Лякають геями: мережі шокував пропагандистський ролик про поправки до конституції Росії

Російське Федеральне агентство новин розмістило в мережі пропагандистський ролик про поправки в Конституцію РФ, в якому глядачів лякають геями.

Відповідний ролик розміщено у Twitter та YouTube.

За сюжетом російська гей-пара усиновлює дитину, чого, на думку авторів, треба уникнути за допомогою голосування за поправки до Конституції РФ 1 липня.

У ролику юний вихованець дитячого будинку збирає речі для переїзду сім'ї, яка усиновила його. До нього приходить прийомний батько та проводжає до автомобіля. На ганку хлопчик запитує про нову матір, після чого бачить ще одного чоловіка біля машини. Той зустрічає дитину та дістає з автомобіля нове дитяче плаття.

Цій події в ролику намагаються надати негативний окрас: дитина засмучена, а співробітниці дитячого будинку розсерджені та збентежені.

"Таку Росію ти вибереш? Виріши майбутнє країни. Голосуй за поправки до Конституції", - говорить закадровий голос в фіналі ролика.

На екрані в самому кінці з'являється текст зі згадуванням 72-ї статті Конституції РФ, куди пропонується внести уточнення про те, що шлюб - це "союз чоловіка та жінки".

Користувачів соцмереж обурив даний ролик.

"Замість того, щоб прагнути до відсутності країні дітей - сиріт, знову воюють з тими, хто займається сексом не за офіційно схваленою методичкою", - написав користувач з ніком "Брочинг та штиль".

"Російська дитина має рости в дитбудинку. Конституція 2020", - зазначив Maxim.

Федеральне агентство новин входить до медіагрупи "Патріот", раду якої очолює бізнесмен Євген Пригожин, відомий як "кухар" президента Росії Володимира Путіна.

У Росії і раніше використовували персонажів-гомосексуалістів для подання нібито "негативного сценарію" розвитку Росії. Подібна практика використовувалася і перед виборами президента Росії у 2018 році.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Росії вбили пару геїв, при цьому сусіди навіть не приховували радості.