RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Який "сюрприз" готує Кремль топ-гостям параду Перемоги в Москві: документ

У столиці Росії Москві 24 червня проведуть парад Перемоги, який не відбувся 9 травня через пандемію коронавірусу. Стало відомо, що всіх гостей параду зобов'язали пройти обсервацію.

Про це повідомляє "deschide.md".

Відзначається, що президент Росії Володимир Путін дуже боїться "підхопити" коронавірус. Публічні заходи з його участю майже повністю скасовані, на публіці він з'являвся лише 9 травня і 12 червня. У Кремлі і Ново-Огарьово встановлені дезінфікуючі тунелі, а всіх візитерів поміщають на попередній багатоденний карантин.

Ці заходи торкнуться і високих гостей, які прибули в Москву на урочистості. Як стало відомо, МЗС РФ інформувало іноземні делегації про обов'язкове дотримання обсервації перед візитом до Москви, а також про забір матеріалу для лабораторної ПЛР і щоденної триразової термометрії. Також вони зобов'язані носити маски та рукавички.

Як повідомляв "Апостроф", політолог Дмитро Орєшкін заявив, що військовий парад в Москві для президента Росії Володимира Путіна ні що інше, як соломинка для його рейтингу, що падає.