RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Проголосували риби, птиці та звірі: "обнулення" Путіна висміяли влучними карикатурами

Голосування з приводу правок до Конституції Російської Федерації викликали численні дискусії, і деякі художники-карикатуристи вже представили свої роботи з приводу всенародного плебісциту в Росії.

Так, кілька нових робіт на своєму каналі в Telegram представив художник Сергій Йолкін.

Зокрема, він висміяв план президента Росії Володимира Путіна на своє "обнулення", яке може статися внаслідок внесення поправок до Основного закону РФ. Зокрема, на малюнку Йолкіна, беззмінний глава російської держави заслуховує доповідь про голосування, складену в стилі біблійної книги Буття.

У наступній карикатурі художник зобразив процес голосування тварин за поправки в російську Конституцію - зокрема, за сюжетом голосувати за допомогою шматка сиру прийшли ворона і лисиця.

Також окремо Сергій Йолкін в двох роботах зобразив прогноз з приводу забезпечення потрібного для російського президента результату на голосуванні.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Росії оприлюднили перші дані щодорезультатів голосування за поправки до Конституції, які передбачають обнуління президентських термінів глави Кремля Володимира Путіна. Згідно з ними, поправки підтримала переважна більшість росіян.