RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

У Росії сантехнік виявився серійним вбивцею: викриття коштувало йому життя, фото

Серійний маніяк-некрофіл Олександр Єжов, який влаштував полювання на жінок в Московській області (Російська Федерація), наклав на себе руки в слідчому ізоляторі.

Про це повідомляє Telegram-канал "112".

Труп 53-річного Олександра Єжова, якого затримали за серійні вбивства і зґвалтування в Каширському та Ступинському районах Підмосков'я, виявили в камері слідчого ізолятора, він був повішений. Обставини суїциду встановлюються.

Як повідомляє видання "Лента.ру", Андрій Єжов працював сантехніком і здавався зразковим сім'янином. У шлюбі з дружиною він прожив 30 років, став батьком і дідом. Правда, останніх кілька років подружніх стосунків з дружиною не підтримував. На роботі сантехніка Каширського житлово-експлуатаційного відділу (ЖЕО) вважали тихим, спокійним і неконфліктним.

Жертвами Каширського маніяка, як називали Єжова місцеві журналісти, були як школярки, так і жінки похилого віку. Він вишукував їх в темний час доби, заглядаючи у вікна. Через вікна ж проникав в їхні будинки. Своїм "полюванням" маніяк займався близько 10 років, вчинивши понад десять нападів. Лише двом потерпілим пощастило вижити.

Поліція вийшла на слід маніяка через його дивне хобі: з будинків своїх жертв він викрадав нагороди або документи, але не зберігав їх, а всякий раз викидав.

Переглядаючи записи камер спостереження, встановлених в мікрорайоні, де маніяк розправився зі своєю останньою жертвою, 88-річною бабусею, слідчі звернули увагу на дивного чоловіка в джинсовому костюмі. Він викинув в траву стос документів поблизу одного з гаражних кооперативів - папери і ощадкнижка, як виявилося, належали вбитій.

Особу підозрюваного встановили швидко. Андрія Єжова затримали, взяті у нього зразки ДНК співпали з біоматеріалами, знайденими на місцях чотирьох злочинів.

Затриманий дав свідчення. Під час одного з допитів маніяк пояснив, що йому подобається секс тільки з мертвими.

Як повідомляв "Апостроф", в Санкт-Петербурзі (РФ) таксист цілу годину катав труп вбитої ним подруги по району, намагаючись заховати його.