RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Росії ломом вбили 100-річного ветерана: перед смертю його жорстоко катували

У селі Леуза, Башкирія, РФ невідомі увірвалися в будинок 100-річного ветерана з метою його пограбувати, деякий час його катували, а потім вбили, проломивши голову ломом.

Про це повідомляє місцеве видання "360".

Як пишуть журналісти, жертву нападу звали Іван Несмєянов, він 1919 року народження. Пенсіонер жив один - його дружина померла, дочки його проживають в Челябінській області і іноді до нього навідувалися.

Сусіди перестали помічати, як чоловік виходить з дому і 9 липня вирішили до нього зайти. Там їм вдалося виявити його тіло.

Одне з російських видань вказало, що ветерану вдалося відкласти близько мільйона рублів, ці гроші і вкрали зловмисники. Перед смертю чоловіка катували - його зв'язали мотузками і довго били, щоб дізнатися, де він зберігає заощадження. Після того, як їм вдалося знайти гроші, вони завдали жертві сильного удару по голові за допомогою лома, від чого ветеран помер.

Місцеві правоохоронці почали розслідування за статтями "розбій" і "вбивство", в село, де проживав ветеран прибули місцеві чиновники, щоб забезпечити контроль за роботою правоохоронців.

Як стверджують російські журналісти, Іван Несмєянов воював на Забайкальському фронті, брав участь в Маньчжурській операції в серпні 1945 року.

"До нього постійно приїжджали земляки з питаннями з історії села. Ходили школярі. Всіх він брав з радістю і вдячністю, що його пам'ятають і шанують. У Івана Миколайовича було прагнення жити", - поділилася враженням про Несмєянова жителька села.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Новосибірській області, Росія, школяр убив заступника директора з виховної роботи місцевої школи, де він навчався.