RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Росії тисячі людей вийшли на вулиці, вигукуючи "Путін - злодій": фото і відео

У Хабаровську (Росія) пройшов несанкціонований мітинг на підтримку губернатора краю Сергія Фургала, якого звинувачують в причетності до діяльності ОЗГ та організації вбивств.

Про це повідомляє "RT на русском".

Мітингувальники зібралися на площі Леніна, далі пройшли вулицями міста і повернулися на площу. Під час акції було зібрано підписи в підтримку Фургала, якого Басманний суд заарештував 10 липня по звинуваченню в замаху на вбивство і замовленні вбивств двох бізнесменів, його було затримано 9 липня співробітниками ФСБ і Слідчого комітету. Політик відмовився визнати провину.

Фото: zimbru_khv / Twitter

Люди на акції протесту скандували "Путін - злодій".

У мерії Хабаровська відзначили, що мітинг не був узгоджений і всі акції заборонені в місті через загрозу поширення коронавірусної інфекції.

Фото: t_khabarovsk / VK

Через акцію виникли труднощі в роботі швидкої допомоги: під час ходи були перекриті вулиці та три карети швидкої допомоги не могли проїхати. На здоров'ї пацієнтів це не відбилося, автомобілі проїхали в об'їзд.

Сергій Фургала представляє партію ЛДПР, регіон очолює з 2018 року

Нагадаємо, 1 липня на Красній площі в Москві затримали учасників акції "2036", які своїми тілами виклали на бруківці це число, що позначає рік, до якого Володимир Путін зможе залишатися президентом Росії в разі закріплення змін до Конституції РФ.