RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

У Білорусі розпочався мітинг на підтримку Лукашенка - на акції помітили президентський лімузин

У Мінську на площі Незалежності розпочався мітинг на підтримку президента Білорусі Олександра Лукашенка, там знаходяться близько 400 осіб.

Про це йдеться в повідомленні ТАСС в Twitter.

Решта учасників мітингу, очевидно, сидять в автобусах, які стоять на прилеглих до площі вулицях.

На площі стоять люди з червоними і зеленими прапорами, журналісти відзначають, що серед офіційних прапорів Республіки Білорусь є і російський. Територія обгороджена вантажівками, молоковозами і тракторами. Люди заходять на мітинг через блокпости міліції.

На прилеглих вулицях стоять десятки автобусів з різних районів. Група з близько півсотні людей в центрі площі скандує: "За батьку!", "За Білорусь!".

Опозиційні до влади медіа повідомляють про невелику кількість білорусів, що прийшли підтримати Лукашенка.

"Як там справи на мітингу за диктатора на площі Незалежності, запитаєте ви? Ну, приблизно так. Атмосфера свята і міфічної "єдності" так і витає в повітрі! Цілих 50 чоловік стали в кружечок і кричать!", - повідомили в Telegram-каналі NEXTA.

Тим часом в Мінську помітили президентський лімузин Лукашенка.

"На майдан Незалежності заїхав лімузин з президентського гаража в супроводі спецпідрозділу "Стріла"", - повідомляють ЗМІ.

Як повідомляв "Апостроф", в Білорусі людей звозять на мітинги за Лукашенка, які мають відбутися 16 серпня в Мінську. Про це повідомили мешканці з різних регіонів країни, яких примушують поїхати в столицю.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СвітЕкс-СРСР
Теги: