RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

"Погано сплю, дають валерьянку": Єфремов розповів про умови у в'язниці

Російський актор Михайло Єфремов, якого суд визнав винним у скоєнні смертельної ДТП і засудив на 8 років колонії, розповів про першу ніч, проведену в СІЗО.

Про це повідомив "Московский комсомолец".

За словами Єфремова, це була важка і безсонна ніч.

"Я не очікував такого вироку. Адвокат мене "підставив" на ці 8 років. Він обіцяв одне, а вийшло інше ... Тут нормально. Мене хвилює вирок ...", - сказав Єфремов журналістам.

Він додав, що з того часу, як сталася аварія, він погано спить. Не стала винятком і ніч в СІЗО.

"Погано спав. Я всі останні місяці, після того як сталося це, погано сплю. Тут мені на ніч дали валерьянку. Не допомогло", - говорить актор.

У камері, де він перебуває, крім нього зараз ще двоє людей. Є телевізор і радіо. Туалетна кабінка відокремлена перегородками, з дверима, однак зсередини не закривається.

Нагадаємо, 8 червня автомобіль Єфремова на великій швидкості влетів "лоб в лоб" в фургон, за кермом якого був 57-річний кур'єр Сергій Захаров. Від отриманих травм водій фургона помер.

Як повідомляв "Апостроф", суд також постановив виплатити 800 тисяч рублів компенсації старшому синові загиблого. Решта родичів отримають символічну компенсацію в 1 рубль, як і просили. Після оголошення вироку Єфремов тримався за стіл і не піднімав очей. Після цього прямо в залі суду на нього наділи наручники.