RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Росію сколихнув потужний землетрус: люди в паніці вибігали на вулицю, відео

У Бурятії (Росія) біля озера Байкал в Іркутській області в ніч на 22 вересня, стався землетрус магнітудою 5,9 балів за шкалою Ріхтера.

Про це повідомляє "РИА Новости".

Епіцентр землетрусу знаходився в Слюдянському районі. Через 15 хвилин після землетрусу стався афтершок магнітудою 2-3 бали. Поштовхи відчувалися в 367 населених пунктах на території 11 муніципальних утворень регіону.

За даними головного управління МНС Бурятії, жертв і руйнувань в результаті землетрусу в республіці немає, об'єкти життєзабезпечення працюють в штатному режимі. Однак за словами місцевих жителів в місті Слюдянка після того, що сталося, місцями відключили світло.

"Інформації про постраждалих і руйнування не надходило. Проводиться обстеження територій населених пунктів", - повідомили у відомстві.

Як повідомляє LIFE SHOT, під час підземних поштовхів у деяких місцевих жителів в квартирі меблі почали ходити ходуном. За їхніми словами, під час землетрусу вони відчули кілька поштовхів. Люди були дуже налякані і вискакували з будинків на вулицю.

Як повідомляв "Апостроф", 27 липня в Івано-Франківській області стався землетрус. Підземні поштовхи досягали 2,5 балів за шкалою Ріхтера.