RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Людей закликали терміново покинути будинки: Нагірний Карабах заявив про підготовку до удару по Азербайджану

Між Азербайджаном і Вірменією в кінці вересня загострився військовий конфлікт через Нагірний Карабах, між країнами йдуть повномасштабні військові дії. Президент невизнаної республіки Нагірний Карабах повідомив про підготовку ударів по Азербайджану.

Про це повідомляє WarGonzo в Telegram.

У своєму зверненні до народу Азербайджану Араік Арутюнян заявив, що через обстріли населених пунктів, в тому числі Степанакерта, карабахські військові будуть змушені вести бойові дії в глибині території Азербайджану.

"Покиньте населені пункти, в яких обладнані позиції вашої терористичної армії, щоб уникнути жертв серед мирного населення", - закликав Араік Арутюнян.

Нагадаємо, 27 вересня Вірменія заявила, що азербайджанські військові обстріляли Нагірний Карабах. Азербайджан стверджує, що це стало відповіддю на провокації - Вірменія нібито першою обстріляла позиції азербайджанської армії. З того часу між країнами йде справжня війна.

Як повідомляв "Апостроф", раніше президент Азербайджану Ільхам Алієв заявив, що вони готові припинити вогонь, якщо Вірменія запропонує план виведення військ з Нагірного Карабаху.