RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Снаряд "Смерча" впав посеред міста: страшні наслідки обстрілу Карабаху показали на відео

В ніч на 11 жовтня в Нагірному Карабасі, де повинен діяти режим припинення вогню між Азербайджаном і Вірменією, війська обстріляли населені пункти невизнаної республіки. Результати обстрілу Степанакерту системами залпового вогню "Смерч" показали на відео.

Відповідні кадри опублікували в Telegram-каналі Daily Storm.

Незважаючи на досягнуті домовленості про режим припинення вогню, сторони продовжують обстріли. В результаті ракетного удару в ніч на 11 жовтня по населених пунктах Нагірного Карабаху - Степанакерту, Мартуні, Шуші та низці сіл - було зруйновано житловий будинок і господарські споруди в одному з них.

В Степанакерті на проїжджій частині помітили снаряд системи залпового вогню "Смерч". Він влучив у тротуар в результаті обстрілу міста з боку Азербайджану.

Як повідомляв "Апостроф", в ніч на 11 жовтня в Нагірному Карабасі азербайджанські війська обстріляли населені пункти невизнаної республіки.В результаті обстрілу зруйновано житловий будинок і господарські споруди, жертв немає.

Також стало відомо, що вночі 11 жовтня вірменські війська завдали удару по території Азербайджану. Повідомляється про п'ять загиблих і 17 поранених внаслідок обстрілу чотириповерхового житлового будинку в місті Гянджа.