RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

11 травня

10 травня

Всі новини

Майже півсотні азербайджанських військових загинули, потрапивши в засідку: подробиці і відео з місця бою

У мережі розповіли подробиці бою в Нагірному Карабасі між військовими Азербайджану і Вірменії, між якими тривають бойові дії, незважаючи на погоджений режим припинення вогню. У бою загинули 48 азербайджанських піхотинців і один вірменський військовий.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook журналіст Юрій Бутусов.

Бойова сутичка між азербайджанськими і вірменськими підрозділами сталася ще наприкінці вересня в районі гори Арега. Рота азербайджанської піхоти на північній ділянці фронту рухалася дорогою в гірничо-лісистій місцевості. Вірмени, які заздалегідь помітили висування противника, влаштували засідку і з вогневих точок розстріляли азербайджанців, у яких не було жодних шансів врятуватися.

Азербайджанських військових розстрілювали практично упритул з відстані 8-10 метрів. Вірмени захопили два гранатомети АГС-30 і кулемет "Корд". Вони заявили, що загальна кількість убитих у супротивника - понад 60, частину тіл вони встигли винести.

На записі, що з'явився в мережі, вірменський військовий розповідає, що бій був коротким і тривав 3-5 хвилин. 48 азербайджанців було вбито безпосередньо біля дороги. У бойовій сутичці загинув лише один вірменський боєць.

Увага! Відео може завдати шкоди людям з нестійкою психікою!

Як повідомляв "Апостроф", в мережі показали докази агресивних дій сторін у збройному протистоянні між Вірменією і Азербайджаном за Нагірний Карабах, де азербайджанські військові розстріляли двох вірменських солдатів, що здалися в полон 15 жовтня.