RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Злочинець з гранатою і "живий щит": з'явилося відео, як заручників виводять з банку в Грузії

У середу, 21 жовтня, в грузинському місті Зугдіді озброєний чоловік взяв 20 заручників у відділенні банку Грузії. Поліції вдалося звільнити заручників і вивести зловмисника.

Про це повідомляє imedinews.ge.

Зловмисник тримав в руці гранату, а руки підняв. Заручники також покинули будівлю. Спеціальні групи і правоохоронці мобілізуються на місці. Члени сім'ї заручників знаходяться по зовнішньому периметру прикордонної смуги.

Відразу кілька телеканалів транслювали кадри виходу злочинця. У заручників-чоловіків, яких він використовував як живий щит, були зв'язані руки. Ззаду йшов поліцейський з сумкою. Можливо, в ній були гроші. Одночасно поліція виводить з оточеної території жінок, звільнених із заручників.

Як повідомив sputnik-georgia, один із звільнених заручників написав в соцмережах, що поліцейський приніс нападнику гроші.

"Нас всіх, за винятком трьох людей, відпустили. Представник поліції приніс гроші", - написав Іраклій Кварацхелія.

Версія грузинських ЗМІ: заступник начальника крайової поліції добровільно здався в заручники в ході переговорів. Місцеві журналісти стверджують, що впізнали його обличчя на кадрах. Де зараз знаходиться злочинець із заручниками, невідомо. Імовірно, він все ще утримує трьох, з якими вийшов з будівлі. МВС мовчить.

Як повідомляв "Апостроф", раніше зловмисник випустив кількох людей із заручників . На місце інциденту прибув міністр внутрішніх справ Грузії Вахтанг Гомелаурі.