RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Вбивство з арбалета "ковбасного короля" в Росії: фото, відео і всі подробиці

У Московській області при дивних обставинах загинув відомий російський бізнесмен Володимир Маругов - власник компанії "М'ясна імперія". Тіло Маругова виявили в лазні на території заміського будинку, кілер застрелив його з арбалета.

Як пише "ВВС", за версією Слідчого комітету Росії (СКР), кілька людей в масках проникли в приміщення лазні, зв'язали Маругова і його цивільну дружину і стали вимагати гроші.

Жінці вдалося втекти і викликати поліцію. Однак на момент приїзду правоохоронців бізнесмен був уже мертвий, а нападники зникли.

"У ході огляду місця події слідчими і криміналістами вилучено арбалет, з якого був застрелений чоловік", - повідомив старший помічник керівника підмосковного управління СКР Ольга Врадій.

СКР опублікував фотографії машини, в якій були виявлені речі нападників і зброю. Кинутий автомобіль був знайдений оперативниками в одному з сіл Істрінського міського округу.

Як повідомили джерела декільком росЗМІ, 54-річного Маругова близько години катували за допомогою арбалета перед тим, як вбити. Глава Федерації стрільби з арбалета Валерій Ашихмин припустив, що таке знаряддя вбивства було вибрано через його безшумність і доступність: і сам арбалет, і стріли до нього продаються у вільному доступі.

Увечері 2 листопада СКР повідомив про затримання підозрюваного у вбивстві, ним виявився уродженець однієї із середньоазіатських республік 1971 року народження. За інформацією джерела Інтерфаксу, затриманий - 49-річний уродженець Казахстану Олександр Мавріді, знайомий з колишньою дружиною вбитого, Тетяною Маруговою, він заперечує причетність до злочину.


Адвокат Тетяни Маругової підтвердив, що вона була допитана у справі про вбивство екс-чоловіка і що вона знайома з Мавріді, але спростував, що між нею і Мавріді були любовні стосунки.

Сама Тетяна Маругова в розмові з журналістами відмовилася коментувати інформацію про знайомство з Мавріді.

СКР повідомив, що затриманого також підозрюють в причетності і до іншої злочинної діяльності - чорного ріелтерства. Під час обшуку в його квартирі виявили пенсіонера, який був прикутий до ліжка наручниками, а також чоловіка, який за ним доглядав. За словами пенсіонера, підозрюваний утримує його і вимагає квартири в столиці.

Як повідомляв "Апостроф", 24 жовтня в Ленінградській області (РФ) знайшли вбитим відомого бізнесмена і депутата Олександра Петрова.Ймовірно, його застрелили, коли він був в лазні.