RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

У хід йдуть дрони та артилерія: свіжа карта боїв за Нагірний Карабах

В порушення укладеного між Азербайджаном і Вірменією перемир'я, яке мало розпочатися 26 жовтня, між країнами йде війна за Нагірний Карабах. Міноборони Вірменії повідомило, що близько вірменського міста Варденіс були збиті чотири азербайджанських безпілотника.

Про це повідомляє South Front.

У свою чергу Міноборони Азербайджану повідомило, що 4 листопада вірменська артилерія обстріляла райони Тертер і Шіхарх. Також збройні сили країни відбили напад вірмен в районі Зангілана.

Як повідомив президент Азербайджану Ільхам Алієв, азербайджанська армія встановила контроль над селами Мірак і Кавдар Джебраїльського району, Мешадісмайилли, Шафібейлі Зангіланського району, Башарат, Гаракішілер, Гараджалли Губадлінського району.

Відзначається, що станом на 5 листопада дорога між Шушей і Лачіном залишається закритою через активність азербайджанських підрозділів.

Як повідомляв "Апостроф", 5 листопада азербайджанські війська завдали потужного удару по позиціях Вірменії, в результаті якого були знищені військові казарми і бойова техніка.