RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У Росії молодий хлопець розстріляв підлітків: відео і деталі трагедії

В Іркутській області (РФ) 22-річний хлопець розстріляв компанію підлітків: одна дівчина від отриманих травм померла на місці, а її хлопець зараз у комі.

Про це повідомляє видання "360" з посиланням на сестру загиблої Ксенію.

За словами Ксенії, стрілок - друг їхнього брата. Але чому він вирішив стріляти, вона не знає.

"Сестра навчалася в дев'ятому класі. Її хлопець в комі зараз. Із затриманим дружив наш брат", - розповіла вона

Смертельний інцидент стався, коли дівчинка разом зі своїм 17-річному хлопцем приїхала в гості до брата і його друга. Якийсь час вони перебували в машині поруч з будинком.

"Оскільки хлопець сестри був не місцевий, і він був зі своїми друзями, у них там стався якийсь конфлікт. Точно не знаю, хто з ким сварився. Брат зараз в поліції, - розповіла Ксенія. - Всього було п'ять пострілів".

В момент стрілянини загибла з хлопцем сиділи в машині вдвох. Коли зловмисник вистрілив, куля пролетіла наскрізь голову дівчини. Вона померла відразу, а її друга відвезли в лікарню..

За словами Ксенії, затриманий вже був раніше судимий. Також вона зазначила, що юнак може вживати алкоголь і курити траву. Слідчі порушили кримінальну справу.

Як повідомляв "Апостроф", 13 листопада в Києві затримали трьох озброєних чоловіків, які відкрили вогонь, коли поліція зупинила їх автомобіль. Як стало відомо, затримані мають цікаве минуле.