RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

У Росії затримали чоловіка, який захопив дітей у заручники: фото, відео і всі подробиці

У вівторок, 24 листопада, в російському місті Колпіно 38-річний чоловік протягом п'яти годин утримував в заручниках в орендованих квартирі шістьох дітей у віці від 3 до 15 років, погрожуючи їх вбити ножем.

Як повідомляє видання Фонтанка, злочинця умовили випустити дітей з квартири, після чого він був затриманий.

Як стало відомо, 38-річний Денис Бельтюков разом з 34-річною дружиною Ольгою приїхав з Архангельської області, звідки він втік від боргів. З 6 дітей, які жили в сім'ї, тільки двоє були рідними Бельтюкова. Останнім часом він багато пив, дзвонив в поліцію і звинувачував дружину в зрадах. Незадовго до події він пройшов курс лікування в районному диспансері.

У вівторок, 24 листопада, Бельтюков вигнав з дому дружину, замкнувся в орендованих трикімнатній квартирі з дітьми і погрожував їх убити. На місце події виїхали поліцейські і співробітники прокуратури. Після тривалих переговорів, коор тривали п'ять годин зловмисник відпустив дітей і здався поліції.

Дітей оглянули на місці лікарі і відправили для більш грунтовної перевірки в дитячу міську лікарню Колпіно № 22. Затриманий Бельтюков знаходиться в слідчому комітеті, до нього викликали психіатрів.

У Telegram-каналі LifeShot опубліковано фото затриманого, який пише пояснення своїх дій.

В офіційному прес-релізі СК сказано, що за фактом порушено кримінальну справу про "незаконне позбавлення волі із застосуванням зброї або предметів, використовуваних як зброї, у відношенні свідомо неповнолітнього".


Як повідомляв "Апостроф", в середу, 21 жовтня, в грузинському місті Зугдіді озброєний чоловік взяв 20 заручників у відділенні банку Грузії. Поліції вдалося звільнити заручників і вивести зловмисника.