RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Підірвалися на міні: в Азербайджані загинули четверо людей в автомобілі

В Азербайджані в результаті підриву на міні підірвався автомобіль з чотирма особами. Смертельний інцидент стався в Фізулінському районі, де тривали бойові дії під час збройного протистояння між Азербайджаном і Вірменією за Нагірний Карабах.

Про це повідомили в Telegram-каналі прокуратури Азербайджану.

У відомстві уточнили, що автомобіль Toyota, в якому перебували четверо громадянам, підірвався на протитанковій міні. На місці події працювали силовики, призначено проведення судово-медичної експертизи і порушено кримінальну справу за статтями "Планування, підготовка, розв'язання або ведення агресивної війни" і "Порушення міжнародного гуманітарного права під час збройного конфлікту" Кримінального кодексу Азербайджану.

Додамо, що на території Азербайджану тривають заходи з розмінування території.

"Сапери ВС Азербайджану використовують комплекс дистанційного розмінування Bozena-5 словацького виробництво для очищення Агдамського району від вибухонебезпечних предметів", - повідомили в Telegram-каналі Azerbaijani Armed Forces і опублікували відповідне фото.

Як повідомляв "Апостроф", у ніч на 10 листопада було підписано угоду щодо врегулювання ситуації в Нагірному Карабасі, згідно з якою Вірменія повертає Азербайджану Кельбаджарський район. Йдучи, вірмени викопували з могил останки померлих родичів, щоб забрати їх з собою.