RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

14 травня

13 травня

Всі новини

Колони машин і розриті могили: вірмени залишають Нагірний Карабах, фото і відео

У ніч на 10 листопада було підписано угоду щодо врегулювання ситуації в Нагірному Карабасі, згідно з яким, Вірменія повертає Азербайджану Кельбаджарський район. Йдучи, вірмени викопують з могил останки померлих родичів, щоб забрати їх з собою.

Про це повідомляється в Telegram-каналі Збройних сил Азербайджану.

Нагадаємо, згідно з 6-му пункту заяви, підписаного 10 листопада Президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим, прем'єр-міністром Вірменії Ніколом Пашіняном і президентом Російської Федерації Володимиром Путіним, 14 листопада Вірменія повертає Азербайджану Кельбаджарський район.

Як повідомляє Міноборони Росії, 14 листопада близько 250 жителів Степанакерта повернулися до своїх домівок.

Перші 9 автобусів з біженцями прибутку в Степанакерт після розгортання російського миротворчого контингенту і виставлення постів спостереження.

Як повідомляв "Апостроф", залишаючи райони Нагірного Карабаху, які повернуться Азербайджану, вірмени підпалюють свої будинки .

Також повідомлялося, що в уряді Вірменії повідомили, що на даний момент відомо про 2317 військовослужбовців-вірмен, які загинули в протистоянні між Вірменією і Азербайджаном за Нагірний Карабах, яке загострилося 27 вересня і тривало до 10 листопада.