RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Навального в наручниках відправили в СІЗО, відео

Російського опозиціонера Олексія Навального, якого суд в московському передмісті Хімках призначив запобіжний захід у вигляді 30 діб утримання під вартою, відвезли до слідчого ізолятора.

Відповідне відео опубліковано в Telegram-каналі Mash.

Як видно на опублікованих кадрах, Навального вивели з поліцейської дільниці, де відбулося судове засідання, в наручниках. Він був прикутий до поліцейського, який його конвоював.


Перед тим, як увійти в автозак, яким опозиціонера відвезли в СІЗО, Олексій Навальний повернувся в бік журналістів, які чекали його появи, і показав відомий жест "вікторія", що позначає перемогу.

Нагадаємо, що російського політика затримали в аеропорту і відвезли у відділення поліції, де і відбулося судове засідання, на якому йому обрали запобіжний захід. Про засідання суду адвокат Навального дізнався за кілька хвилин до його початку.

Як повідомляв "Апостроф", Олексія Навального затримали в аеропорту Шереметьєво в неділю, 17 січня, коли він прилетів з Берліна після отруєння "Новачком". При проходженні паспортного контролю до нього підійшли поліцейські й зажадали пройти з ними. Через кілька хвилин розмов Олексій Навальний пройшов за силовиками і не повернувся.