RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

У Росії почався ще один суд над Навальним - прибули західні дипломати: фото і відео

У Бабушкінському районному суді Москви почався суд над опозиційним політиком Олексієм Навальним, обвинуваченим у наклепі (стаття 128.1 КК РФ). Раніше в іншій справі його засудили до 3,5 років колонії.

Про це повідомляє "Медіазона".

Потерпілим у справі проходить 94-річний ветеран Великої Вітчизняної війни Гнат Артеменко, який став одним з героїв агітаційного ролика про голосування щодо поправок до Конституції. Він братиме участь в засіданні суду. Навального доставлять на суд із СІЗО, де він перебуває після скасування умовного терміну у справі "Ів Роше".

Як пише Telegram-канал "РИА Новости", у дворі Бабушкінського суду стоїть автомобіль з британськими дипломатичними номерами.

"До будівлі Бабушкінського суду приїхав автомобіль з французькими дипномерами, але пробув там недовго і незабаром виїхав. Напередодні на суді відносно громадянина Франції французьких дипломатів не було", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", в Росії раптово помер Сергій Максимишин - лікар, який в серпні минулого року лікував Олексія Навального. Він був заступником головного лікаря по анестезіології і реанімації Омської лікарні швидкої медичної допомоги №1, куди потрапив Навальний відразу після отруєння.