RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

У Путіна заявили про готовність розірвати відносини з ЄС: відео

Міністр закордонних справ Російської Федерації Сергій Лавров заявив, що Кремль готовий розірвати відносини з Євросоюзом через застосованих до Росії санкцій і натякнув про війну, використавши відоме прислів'я.

Таку заяву глава російської дипломатії зробив в інтерв'ю в програмі "Соловьев.Live", фрагмент якого опубліковано на сайті МЗС РФ.

Під час розмови з Лавровим ведучий запитав міністра, чи йде Росія до розриву з Євросоюзом. Той відповів, що російська влада до цього готові.

"Виходимо з того, що ми готові. У разі, якщо ще раз побачимо, як уже відчули неодноразово, що в якихось областях накладаються санкції, що створюють ризики для нашої економіки, в тому числі в найбільш чутливих сферах. Ми не хочемо ізолюватися від світового життя, але треба бути готовим до цього. Хочеш миру - готуйся до війни ", - сказав в інтерв'ю Сергій Лавров.


Як повідомляв "Апостроф", введені проти Росії санкції не мають чітко артикульованого механізму впливу на російську економіку, проте вплив політичних чинників завдає Росії більшого удару, ніж самі обмеження