RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Росії гуртожиток перетворився на крижану печеру: фото шокують

В одному з житлових гуртожитків міста Печора (Республіка Комі, РФ) сходи всередині під'їзду перетворилися на крижану печеру - там все покрилося льодом і нагадує декорації до фільму про апокаліпсис.

Про це пише видання "Первоисточник", яке опублікувало відповідні фото з будинку.

Крижані нарости з'явилися в будівлі на вулиці Західній, 47. Стіни і стеля в під'їзді повністю покрилося снігом, зі стель звисають бурульки, що нагадують сталактити. Причиною крижаних утворення можуть бути проблеми з опаленням - труби лопаються від морозу, а вода і пара відразу замерзають.

З подібною проблемою зіткнулися і мешканці інших будинків в Печорі. Місцеві жителі звернулися в адміністрацію з проханням вирішити проблему.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві біля станції метро "Чернігівська" прорвало трубопровід, через що рух транспорту по вулиці обмежено.

Також раніше стало відомо, що в Харкові затопило станцію метро. На станції "Перемога" прорвало трубу водогону. Холодною водою залило частину платформи і рейки. Пізніше працівники метрополітену розповіли, що прорив стався в службовому приміщенні