RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Російський бранець Путіна оголосив голодування: що відомо

Російський опозиційний політик Олексій Навальний, якого утримують у виправній колонії №2 у володимирській області, оголосив голодування через погіршення стану здоров'я.

Про це він написав на своїй сторінці в Instagram.

Про погіршення стану здоров'я і болі в нозі Навальний повідомляв раніше. Також він писав, що адміністрація закладу не реагує на його прохання про огляд лікарем.

"Я оголосив голодування з вимогою виконати закон і пустити до мене запрошеного лікаря. Так що лежу голодний, але поки з двома ногами", - йдеться в повідомлення опозиціонера на його сторінці.

Тим часом, у УФСІН Росії по Володимирській області заявили, що не в курсі голодування Олексія Навального. Про це повідомляє Telegram-канал "Раньше всех. Ну почти".

Як повідомляв "Апостроф", 17 березня Міністерство торгівлі США повідомило про розширення експортних обмежень щодо РФ через отруєння російського опозиційного політика Олексія Навального.

Раніше радник Білого дому з питань нацбезпеки Джейк Салліван повідомив, що США спільно з Євросоюзом готують нові санкції проти Росії через отруєння опозиціонера Олексія Навального.