RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Число жертв бійні в Казані зросло: нові дані і відео зі стрільцем

За останніми даними, жертвами стрілянини в школі №175 в Казані (Росія) стали дев'ять осіб - сім школярів, вчителька і ще одна доросла співробітниця гімназії.

Про це повідомив президент Татарстану Рустам Мінніханов, пише Telegram-канал Daily Storm.

"Ми втратили сімох дітей. Це восьмикласники - чотири хлопчики і три дівчинки. Крім того, ми втратили одного вчителя і ще одну жінку", - сказав він.

Мінніханов додав, що лікарі роблять все можливе, щоб зберегти життя постраждалих школярів. 18 постраждалих дітей перебувають в лікарні.

У Telegram-каналі Mash опублікували відео, зняте близько 9:24 ранку 11 травня. На кадрах Ільназ Галявієв йде дворами, помахуючи дробовиком Hatsan ESCORT. На ньому довгий чорний плащ і маска.

"Його ніхто не помічає, він теж нікого не чіпає, принаймні двічі він вітається з перехожими. У сумці "тихого, чемного хлопця" 150 патронів картеччю, через кілька хвилин він холоднокровно розстріляє і ранить десятки людей", - підписав кадри автор публікації.

Як повідомляв "Апостроф", з'явилося перше відео допиту підозрюваного в нападі на гімназію в Казані Ільназа Галявієва. Він заявив, що усвідомив себе "богом" два місяці два тому.