RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Росіяни й українці - один народ: Путін знову вдарився в генеалогію, відео

Президент РФ Володимир Путін, як це вже було 2020-го і 2019-го років, в черговий раз заявив, що українці і росіяни - це один народ.

Про це він розповів під час прямої лінії з росіянами, повідомляє РІА Новости.

Господар Кремля порівняв росіян і українців з євреями і мордвою. За його словами, в Ізраїлі вважаються одним народом і місцеві жителі, темношкірі вихідці з Африки, і уродженці Європи, які розмовляють різними мовами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін по-хамськи зізнався в любові українцям

Потім Путін ще більше заглибився в питання генеалогії, заговоривши про фіно-угорський народ мордва, розділений на два субетноси - мокша і ерзя, які розмовляють різними мовами і не розуміють одне одного.

Говорячи про те, чому Україна не увійшла до списку недружніх Росії країн, Путін зауважив, що не вважає український народ не дружнім.

Цікаво, що при цьому правильно ставив наголос у словах "українці" та "український народ". Але при тому він не зміг втриматися від традиційних згадок про Річ Посполиту та Австро-Угорщину, котрі нібито прагнули роздробити єдиний російський народ на великоросів, білорусів і малоросів.

Нагадаємо, "Апостроф" писав, що Путін нервово відреагував на навчання Sea Breeze в Україні, заявивши, що війська НАТО "припхалися" до кордонів РФ. Судячи з усього, він вважає "Росією" окупований Крим.