RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

​В России пилот не взял в самолет 8-летнего ребенка, летевшего на срочную операцию

Не встигла російська громадськість відійти від кричущого випадку, коли у місті Сиктивкар жінка померла біля лікарні, а тіло пролежало шість днів, в РФ відбулася інша НП. В Якутії пілот компанії "Полярні авіалінії" відмовився брати на борт 8-річну дівчинку, яка отримала відкритий перелом руки на дитячому майданчику і потребувала термінової операції.

Про це повідомляє Telegram-канал «Подъем».

Рейси до Якутська здійснюються раз на тиждень, в день інциденту туди якраз прямував літак, на який вже не було квитків. Командир повітряного судна відмовився брати дівчинку нібито через перевантаження, в результаті їй довелося добу добиратися до пункту призначення на автомобілі.

Дорога з селища Томтор, де живе дівчинка, була мукою.

"Їхали в жахливих умовах, була спека під 30 градусів, пил, тряска. При цьому дитина відчувавла сильний біль, незважаючи на знеболюючі", - розповіла мати дівчинки.

У прес-службі регіональної адміністрації заявили, що в авіакомпанії "Полярні авіалінії" проводять службове розслідування.

Нагадаємо, це не перший подібний випадок зневажливого ставлення до хворих в Росії. Так, в лютому-2018 в Тверській області 48-річний Олег Зломанов помер від двосторонньої гнійної пневмонії через халатність і байдужим місцевих лікарів, які відмовилися лікувати чоловіка і не призначили йому жодних серйозних ліків, порадивши пити воду.