RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

У Росії п'яний депутат забив інваліда до смерті і ліг спати біля тіла жертви

У республіці Башкортостан Росії знайшли мертвим інваліда Ільфата Тутхнєєва, у вбивстві якого підозрюють депутата від КПРФ Олександра Котелевського.

Про це пише Telegram-канал "Силовики".

За даними журналістів, 38-річний Ільфат Тутхнєєв був до смерті побитий депутатом Мелеузівської міськради від партії КПРФ Олександром Котелевським.

"У загиблого в декількох місцях був зламаний хребет, ребра, проломлений череп. Причина звірства депутата-комуніста поки невідома, є відомості, що він в ту ніч працював на лісопилці над його замовленням", - йдеться в повідомленні.

Підозрюваного у вбивстві інваліда затримали в момент, коли він спав поруч з жертвою. На одязі депутата від КПРФ виявили плями крові.

У вбитого Ільфата Тутхнєєва було двоє дітей, а депутат Олександр Котелевський під час затримання погрожував поліцейським тим, що у нього депутатська недоторканність і з силовиків "злетять погони".

"За фактом вбивства органами СК РФ по РБ порушено кримінальну справу за ч. 4 ст. 111 КК РФ (навмисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю, що спричинило з необережності смерть потерпілого)", - додали в Telegram-каналі.

Фото: Ільфат Тутхнєєв (ліворуч) і Олександр Котелевський

Раніше ми розповідали, що в Росії горе-коханець зарізав п'ятьох членів сім'ї своєї коханої.