RU  UA  EN

Неділя, 2 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 червня

Всі новини

Люди вмирали по дорозі в лікарню: нові подробиці вибуху порохового заводу в Росії

У Шилівському районі Рязанської області Росії вдалося локалізувати пожежу на пороховому заводі, що виникла в результаті вибуху , однак не обійшлося без загиблих та зниклих безвісти.

Про це повідомляє російський Інтерфакс.

Нагадаємо, в п'ятницю, 22 жовтня, стало відомо про потужний вибух цеху з виробництва пороху під Разянню. В адміністрації Шиловського району розповіли про загибель семи людей. Відзначається, що за попередніми даними, п'ятеро людей загинули на місці, ще двоє померли по дорозі в лікарню.

У той же час сайт ytro.news повідомляє, що в результаті пожежі загинуло від трьох до семи осіб, доля ще 10-ти залишається невідомою. Імовірно, ці люди пропали без вісті.

Фото і відео наслідків вибуху опубліковані в Telegram-каналі Mash. Серед основних причин вибуху в МНС РФ називають "загоряння в результаті технологічного процесу". Площа пожежі становить 160 кв. метрів, на даний момент відкрите горіння ліквідовано.


Нагадаємо, це не перший вибух на пороховому заводі в Росії. 29 липня стався вибух на хімічному комбінаті "Комбінат Каменський" в Каменськ-Шахтинському Ростовської області - в лікарні від отриманих опіків померли семеро осіб.