RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

"Не сси, тут мілко": у Росії рибалки потонули в річці разом з машиною, відео

На Камчатці (Росія) троє рибалок на позашляховику Toyota Hilux Surf вирішили переїхати річку Плотникова, але автомобіль почало зносити течією і він потонув. 73-річному чоловікові вдалося вибратися та врятуватися, але двоє його товаришів потонули.

Про це повідомляє "РЕН ТВ".

Трагедія сталась 7 листопада, її зняв відеореєстратор. Один із чоловіків намагався відмовити решту їхати через річку, але вони, зі словами "тут мілко, не сси" стверджували, що все буде нормально. Зйомка велася поки автомобіль повністю не пішов під воду і навіть трохи після того.

Увага! На відео присутня нецензурна лексика


Загинули 55-річний водій та 59-річний чоловік. За попередніми даними, вони не змогли вибратися з машини, оскільки в ній було заблоковано вікна. Зазначається, що від місця трагедії до найближчого мосту було лише 3 кілометри. За фактом загибелі людей розпочато розслідування.

Як повідомляв "Апостроф", наприкінці вересня у Росії група альпіністів застрягла на горі Ельбрус на висоті 5 400 метрів. Через різке погіршення погоди група з 19 людей попросила допомоги рятувальників. Однак до ранку п'ять членів групи загинули від переохолодження.