RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

"Броньований пуховик" і нісенітниця про "неонацистів": чим запам’ятався виступ Путіна в Лужниках

Лідер фашистської Росії Володимир Путін виступив перед населенням країни під час концерту на стадіоні "Лужники" у Москві.

Основні тези виступу Путіна опубліковані на сторінці в Telegram Ксенії Собчак.

На стадіон Путін прийшов у пуховику, в якому виглядав комічно - він був на три розміри більше за самого диктатора. Не виключено, що під ним було кілька бронежилетів.

У своїй промові Путін виправдовував агресивні дії проти України. Він заявив, що РФ нібито "багато зробила" для того, щоб "врятувати Крим та Севастополь від принизливої позиції, принизливого стану у складі іншої держави", а кримчани "правильно вчинили, давши відсіч неонацистам".

Говорячи про інтервенцію Росії на Донбас, диктатор спробував перекласти провину на Україну. Він заявив, що проти Донбасу "вчиняли геноцид", а Росія "намагається його зупинити".

Далі він похвалив дії своїх військових, котрі займаються реальним геноцидом українців.

"Немає більшої любові, якби хтось душу віддав за друзів своїх. Наші хлопці прикривають один одного, якщо треба, як рідного брата від кулі. Такого єднання у нас не було давно", - заявив старий диктатор.

Раніше ми повідомляли, що керівник нацистської Росії Володимир Путін несподівано пропав з екрану під час виступу на стадіоні "Лужники" в Москві.