RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Москві загрожує доля Маріуполя, а Росії – розпад: астролог дала прогноз

Через те, що обложений російськими військовими Маріуполь має певну географічну схожість з Москвою, столиці РФ загрожує така ж доля, як і українському місту.

Про це астролог Валентина Віттрок пише на своїй сторінці у Facebook.

Вона пояснила, що південний місячний вузол (обмеження) йде протягом року на з'єднання з Плутоном Росії в домі фінансів, там же знаходиться прозерпіна, яка відповідає за трансмутацію, зміну або застосування зброї масового ураження.

"Москва, між іншим, знаходиться на тій самій географічній довготі, що й Маріуполь, тому доля Москви може повторитися з абсолютною точністю як у Маріуполя", - каже астролог.

Валентина Віттрок розповіла, що з кінця жовтня 2022 року Марс стає в ретроградну фазу, а до цього на початку жовтня Марс з'єднається з Сонцем Росії, тобто вказує на військові дії там, де колись не було вирішено територіальне питання або повернення до старих військових справ держави, наприклад, Чечня, Придністров'я тощо.

Марс із серпня місяця перебуватиме у Близнюках (там, де Сонце Росії) вісім місяців, 23 листопада, коли відбудеться сонячне затемнення, листопада Марс матиме точне з'єднання з Сонцем Росії.

"Не буду довго оперувати астрологічними розмірковуваннями, але на початку 2023 року планети не обіцяють мирного часу Росії, і судячи з того, як проходить транзитний Плутон по 4-му дому гороскопу, який має стосунок до території, то цілісність Росії як держави викликає великі сумніви", – резюмувала астролог.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що 12 квітня відбудеться точне сполучення Юпітера та Нептуна у знаку Риб. Таке явище трапляється раз на 166 років і може позначитися під час війни Росії проти України.