RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

Удар по крейсеру "Москва": стали відомі нові подробиці

Іноземні експерти зуміли вирахувати місце розташування російського ракетного крейсера "Москва" в момент, коли до нього потрапили українські ракети системи "Нептун" .

Про це повідомив Naval News.

За даними супутникових знімків з інфрачервоним фільтром, флагман Чорноморського флоту РФ знаходився на схід від острова Зміїний - за 80 морських миль від Одеси і за 50 морських миль від узбережжя України. Зазначається, що вибух на кораблі стався о 6:52 за київським часом, 13 квітня.

Також експерти зазначають, що в цей момент неподалік крейсера були ще російські бойові кораблі.

Нагадаємо, російські пропагандистські ЗМІ вигадали безглузде виправдання загибелі ракетного крейсера "Москва": з'явилася публікація про те, що причиною пожежі на крейсері, а потім - і його загибелі, нібито послужив недопалок сигарети.

Ми також повідомляли, що підчас вибухів та пожежі на борту колишнього флагмана Чорноморського флоту Російської Федерації загинув його капітан.

Крім того, "Апостроф" повідомляв, що екіпаж флагмана російського Чорноморського флоту, ракетного крейсера "Москва", не зумів врятуватися після ракетного удару і загинув у водах Чорного моря.