RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

9 травня у душевнохворих: у мережі діляться показовими кадрами "побєдобєсія" в Росії

Сьогодні настало 9 травня - найважливіший день для кремлівської пропаганди та масового російського "побєдобєсія". Цього року святкування Дня перемоги в Росії особливе: авіація не летітиме, а в більшості міст не покажуть жодної військової техніки. Однак росіяни не засмутились і влаштували справжнє "видовище" власноруч.

"Апостроф" зібрав, м'яко кажучи, найоригінальніші варіанти святкування 9 травня.

В одному російському чи то місті, чи селі почали оспівувати велич країни-терориста Росії, йдучи повз величезну калюжу, що вже перетворилась на грязеве болото.

Фото: Twitter / bushkander2

Ще десь у Росії три дівчини, переодягнені у радянську військову форму, вирішили, що стрибки на батутах зі зброєю - це чудовий варіант відсвяткувати День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Фото: Скріншот з відео

Ще однією поширеною формою "побєдобєсія" в Росії є переодягання дошкільнят у військову форму та військову техніку, однак апогеєм стало те, як діти на концерті зображали могили загиблих солдат.

І наостанок дуже символічне святкування дня "побєдобесія" в Росії - росіянка по голову залізла у болото з радянським прапором. Загалом, місце вона обрала вдало.

Раніше "Апостроф" показував яскраві фотожаби та карикатури на парад до 9 травня в Росії. Ймовірно, цього року на параді замість російської військової техніки покажуть українську техніку - тільки побутову - яку намародерили російські окупанти.